<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
	>
<channel>
	<title>Komentáře k: Phishingová kampaň proti České spořitelně</title>
	<atom:link href="http://www.mirecekp.net/internet/phishingova-kampan-proti-ceske-sporitelne/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://www.mirecekp.net/internet/phishingova-kampan-proti-ceske-sporitelne/</link>
	<description>Novinky ze světa internetu, telekomunikací a všeho o co se zajímám.</description>
	<pubDate>Tue, 06 Jan 2009 16:44:38 +0000</pubDate>
	<generator>http://wordpress.org/?v=2.7</generator>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
		<item>
		<title>Od: Peter</title>
		<link>http://www.mirecekp.net/internet/phishingova-kampan-proti-ceske-sporitelne/comment-page-1/#comment-5411</link>
		<dc:creator>Peter</dc:creator>
		<pubDate>Wed, 19 Mar 2008 14:29:23 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.mirecekp.net/internet/phishingova-kampan-proti-ceske-sporitelne/#comment-5411</guid>
		<description>Lenže už chodí aj email s plnou diakritikou !!!

Vazeni klienti,

radi bychom Vas upozornili na novou verzi podvodneho e-mailu (tzv. phishingu). Nova verze e-mailu ma jako ty predesle vzbudit dojem, ze byla odeslana z e-mailove adresy Ceske sporitelny, tentokrat vsak z oficialni e-mailove adresy banky servis24@csas.cz. Obsahuje odkaz v tele na udajne webove stranky internetoveho bankovnictvi banky a uzivatel je vyzvan k prihlaseni, tedy zadani osobnich bankovnich udaju.

Prosim, verifikujte tuto emailovou adresu kliknutim na spojeni nize:
http://89.37.192.170/.ssl128/www1.servis24.cz/ebanking-s24/dispatcher.php?aid=19101203&#38;lang=cs

Verifikovaci spojeni je platne do 24 hodin.</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Lenže už chodí aj email s plnou diakritikou !!!</p>
<p>Vazeni klienti,</p>
<p>radi bychom Vas upozornili na novou verzi podvodneho e-mailu (tzv. phishingu). Nova verze e-mailu ma jako ty predesle vzbudit dojem, ze byla odeslana z e-mailove adresy Ceske sporitelny, tentokrat vsak z oficialni e-mailove adresy banky <a href="mailto:servis24@csas.cz">servis24@csas.cz</a>. Obsahuje odkaz v tele na udajne webove stranky internetoveho bankovnictvi banky a uzivatel je vyzvan k prihlaseni, tedy zadani osobnich bankovnich udaju.</p>
<p>Prosim, verifikujte tuto emailovou adresu kliknutim na spojeni nize:<br />
<a href="http://89.37.192.170/.ssl128/www1.servis24.cz/ebanking-s24/dispatcher.php?aid=19101203&amp;lang=cs" rel="nofollow">http://89.37.192.170/.ssl128/www1.servis24.cz/ebanking-s24/dispatcher.php?aid=19101203&amp;lang=cs</a></p>
<p>Verifikovaci spojeni je platne do 24 hodin.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>Od: Pan Čecháček</title>
		<link>http://www.mirecekp.net/internet/phishingova-kampan-proti-ceske-sporitelne/comment-page-1/#comment-5409</link>
		<dc:creator>Pan Čecháček</dc:creator>
		<pubDate>Wed, 19 Mar 2008 10:57:43 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.mirecekp.net/internet/phishingova-kampan-proti-ceske-sporitelne/#comment-5409</guid>
		<description>Já jim to všechno poctivě vyplnil, to jsem neměl ;-)?</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Já jim to všechno poctivě vyplnil, to jsem neměl ;-)?</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>
